Ο οίκος Gucci προσφέρει 2 εκατ. € για τον περιορισμό του Covid-19

Ο οίκος Gucci στέκεται στο πλευρό όλων όσοι δίνουν μάχη αυτή τη στιγμή για τον περιορισμό του κορονοϊού, στηρίζοντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Γι’ αυτό και προχωρά σε δύο σημαντικές δωρεές ενισχύοντας δύο μεγάλες crowd-funding καμπάνιες που τρέχουν τώρα. Ο ιταλικός οίκος προσφέρει 1 εκατ. € μέσω του www.forfunding.intesasanpaolo.com στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας της Ιταλίας, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας, τη δημιουργία νέων κλινών ΜΕΘ και την αγορά εξοπλισμού για τα νοσοκομεία. Επιπλέον, δίνει 1 εκατ. € στο πρόγραμμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τον Covid-19, για την ενίσχυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μέσω του covid19responsefund.org/faq

Ο ρόλος του οίκου Gucci ωστόσο δεν τελειώνει εδώ, αλλά παρακινεί όλους τους Gucci lovers ανά τον κόσμο, όλους όσοι μοιράζονται τις ίδιες αξίες με το brand και πιστεύουν στη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ελευθερία χωρίς διακρίσεις, να γίνουν μέρος αυτής της παγκόσμιας προσπάθειας, προσφέροντας ο καθένας αυτό που μπορεί. Αυτή τη στιγμή  έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο περισσότερο από ποτέ!

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας