Η Η&Μ και η Ariana Grande σε μια νέα συλλογή

Η Η&Μ ανακοινώνει με χαρά το λανσάρισμα μιας ευρείας συλλογής με την εμπορική επωνυμία της Ariana Grande, δημιουργημένη αποκλειστικά για τους fans της σε όλο τον κόσμο!

Η licensed συλλογή Ariana Grande της Η&M, “thank u, next” περιλαμβάνει πάνω από 30 μοναδικά fashion pieces, όπως φούτερ, μακρυμάνικα t-shirts, cropped tops, σκούφους, αξεσουάρ για τα μαλλιά, θήκες τηλεφώνων και σάκους γυμναστηρίου και θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του Αυγούστου.

«Αυτή η συλλογή Ariana Grande έχει όλα όσα θα επιθυμούσε ποτέ ένα πραγματικός fan – φούτερ με εκτυπώσεις, crop tops και statement αξεσουάρ, όπως clips για τα μαλλιά με το μήνυμα “thank u, next”. Ο σχεδιασμός μιας τέτοιας συλλογής ήταν πραγματικά μια διαδικασία που απολαύσαμε, με τόσα πολλά μοναδικά κομμάτια κατάλληλα για όποιον πραγματικά αγαπά την Ariana», αναφέρει η Emily Björkeheim, Υπεύθυνη Σχεδίασης της σειράς Divided της Η&Μ.

Η συλλογή Ariana Grande της Η&M, “thank u, next”, θα είναι διαθέσιμη από τις 8 Αυγούστου σε όλα τα καταστήματα με τη σειρά Divided σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και online στο http://hm.com

 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας