Με αυτούς τους τρόπους θα ετοιμάζεσαι πιο γρήγορα το πρωί

Αν ανήκεις σε εκείνους που είναι αναποφάσιστοι για το τι θα φορέσουν το πρωί και θα ήθελες να μην αργείς στα ραντεβού σου,  με αυτούς τους 3 τρόπους θα ετοιμάζεσαι όχι μόνο γρηγορότερα, αλλά και κατάλληλα για την κάθε περίσταση.

Τσέκαρε το πρόγραμμα σου

Πριν επιλέξεις τα ρούχα σου για την επόμενη μέρα, άνοιξε το ημερολόγιό σου και έλεγξε τι μέρα σε περιμένει, ώστε να διαλέξεις και το ανάλογο outfit.

Μια μέρα πριν

Ετοιμάσε τα πάντα από την προηγούμενη μέρα, γιατί να ψάχνεις το πρωί εκείνα τα μακριά σκουλαρίκια που ταιριάζουν με το φόρεμα που διάλεξες; Ακόμα σημαντικότερο, είναι το να ετοιμάσεις την τσάντα σου. Ειδικά αν αλλάζεις συχνά, φρόντισε να μεταφέρεις όλα όσα σου είναι απαραίτητα- κλειδιά, κάρτες, πορτοφόλι, σημειωματάριο, ώστε να αποφύγεις να ανακαλύψεις ότι ξέχασες κάτι σημαντικό, ενώ έχεις ήδη φύγει από το σπίτι. Μην ξεχνάς να συμβουλευτείς το δελτίο καιρού, ειδικά σε μεταβατικές εποχές όπως η άνοιξη και το φθινόπωρο.

Oργάνωσε τη ντουλάπα σου

Mπορείς να διαχωρίσεις τα ρούχα σου σε ρούχα δουλειάς, πρόχειρα και ρούχα εξόδου. Αν λειτουργείς με το χρώμα μπορείς να τα οργανώσεις ανάλογα, ενώ φρόντισε οπωσδήποτε να αφήσεις χώρο για τα διάφορα αξεσουάρ και τις τσάντες σου.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας