Άγιος Βαλεντίνος: Tips για το τέλειο μακιγιάζ

Στην προετοιμασία μας για ένα όμορφο δείπνο σε ρομαντικό εστιατόριο ή στο σπίτι με κεριά και ρομαντική διάθεση, δεν ξεχνάμε να είμαστε όμορφες και θελκτικές. Η μέρα αυτή είναι δική μας και πρέπει να την ζήσουμε ως το τέλος. Άλλωστε είναι μια καλή ευκαιρία να ντυθούμε sexy, να βαφτούμε και να νιώσουμε ακόμα πιο θηλυκές…

Τι πρέπει όμως να κάνουμε με το μακιγιάζ μας;

1. Η τάση του 2019 είπαμε είναι η μονοχρωμία. Με ένα χρώμα να επικρατεί σε όλο το πρόσωπο και τα χείλη. Αφού κάνουμε την βάση μας με προϊόντα που προσφέρουν πολύ καλή κάλυψη, περνάμε με το basic color τα μήλα του προσώπου και με ανοδικές κινήσεις το ανεβάζουμε μέχρι το μέτωπο, με το προϊόν που έμεινε στο πινέλο μας.

Τονίζουμε δηλαδή τα μήλα και κάνουμε ένα ομοιόμορφο σβήσιμο προς τα πάνω. Φυσικά με την ίδια απόχρωση βάφουμε και τα χείλη δίνοντας φρεσκάδα με λίγο gloss στο κέντρο τους. Τώρα το μόνο που μας μένει είναι να κάνουμε γραμμή σύριζα στις επάνω βλεφαρίδες με ένα μαύρο μολύβι ή eye liner για να δώσουμε ένταση στο βλέμμα και να βάλουμε έντονη μάσκαρα περνώντας δύο φορές το βουρτσάκι.

Η νέα τάση στο μακιγιάζ για Άνοιξη και Καλοκαίρι είναι αναμφίβολα το Χρώμα

2. Το κλασικό cat eye είναι sexy. Περνάμε έντονο eye liner στο πάνω βλέφαρο τραβηγμένο αρκετά προς τα έξω. Έντονες εννοείται βλεφαρίδες και εάν θέλετε τοποθετείτε λίγα τουφάκια στην εξωτερική γωνία για πιο έντονο cat eye. Φυσικά δεν ξεχνάμε τα κατακόκκινα χείλη με μια πινελιά από glitter στο κέντρο.

3. Τέλος το smokey make up είναι must. Δεν το κάνουμε πάντα με μαύρο χρώμα, αλλά και με πολλές άλλες σκούρες αποχρώσεις. Με μπορντώ, με κόκκινο, με μελιτζανί, με πράσινο ή με μωβ. Αφού διαλέξουμε το χρώμα που μας ταιριάζει και αγαπάμε, το περνάμε απλόχερα σε όλο το μάτι, τραβώντας το και λίγο προς τα έξω, δημιουργώντας γωνία και κάνοντας το μάτι αμυγδαλωτό. Η μάσκαρα και πάλι πλούσια και έντονη, αλλά το ρουζ και τα χείλη μένουν ήσυχα σε nude αποχρώσεις.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τη μέρα αυτή είναι να φορέσουμε την αυτοπεποίθηση μας με ένα μεγάλο χαμόγελο…

Fani make up artist

http://www.facebook.com/Fani-make-up-artist-114924181861849/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας