Αυτά είναι τα 3 απαραίτητα προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών…

από την Fani make up artist

http://www.facebook.com/Fani-make-up-artist-114924181861849/

Ήρθε το καλοκαίρι και σχεδιάζουμε τις όμορφες και ξέγνοιαστες διακοπές μας. Ο προορισμός δεν έχει σημασία, στο μόνο που πρέπει να εστιάσουμε είναι η απόλυτη ξεκούραση, η χαλαρότητα και η καλή παρέα.

Όμως όπου κι αν πάμε δεν παραμελούμε τον εαυτό μας, γιατί πάνω από όλα είμαστε γυναίκες και θέλουμε να είμαστε όμορφες και γοητευτικές. Και για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε μόνο 3 μικρά πραγματάκια….

1ο Αντηλιακό

Το πρώτο και άκρως απαραίτητο είναι το αντηλιακό μας. Επιλέξτε το κατάλληλο για τον δικό σας τύπο. Εάν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, εάν έχετε τάση για πανάδες ή για ευρυαγγείες, επιλέξτε οπωσδήποτε αντηλιακό προσώπου με SPF50. Και για να αποφύγουμε το foundation, αγοράζουμε αντηλιακό με χρώμα εξασφαλίζοντας προστασία και κάλυψη…

2ο Κρεμώδες ρουζ

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των ρουζ σε κρεμώδη μορφή είναι η πολυχρηστικότητα τους, αφού είναι ιδανικά για μήλα, χείλη και μάτια. Τοποθετώντας το με απαλές κινήσεις δίνει ένα αίσθημα υγείας και ζωντάνιας στην επιδερμίδα μας. Και να θυμάστε ότι το προϊόν που θα διαλέξετε να απλώνετε εύκολα και να μην είναι oily ή γυαλιστερό.

3ο Η μάσκαρα…

Τρίτο και το πιο σημαντικό προϊόν είναι η μάσκαρα… Δίνει ένταση και απογειώνει το βλέμμα. Λόγω του καλοκαιριού επιλέγουμε αδιάβροχη μάσκαρα για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Επίσης εάν είστε τολμηρές επιλέξτε τις χρωματιστές που είναι η απόλυτη τάση.

Δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο για να κάνουμε ένα make up look το καλοκαίρι. Αρκεί να έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα και καλή διάθεση.

Καλό και ευχάριστο καλοκαίρι!

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας