Βαζελίνη: Το must καλλυντικό και το καλοκαίρι

από την Fani make up artist

http://www.facebook.com/Fani-make-up-artist-114924181861849/

Τον χειμώνα που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, το σώμα μας και ειδικότερα τα χείλη μας έχουν την ανάγκη ενυδάτωσης. Η βαζελίνη είναι θαυματουργό προϊόν και φιλικό προς όλα τα δέρματα. Ενυδατώνει και τρέφει σε βάθος.

Όμως δεν την χρειαζόμαστε μόνο τον χειμώνα. Είναι ένα προϊόν που μας λύνει τα χέρια από πολλά προβλήματα. Είναι πολύ οικονομικό και διαρκεί “αιώνια”. Έχετε σκεφτεί πως όταν θέλετε να βγάλετε το έντονο, π.χ κόκκινο long lasting κραγιόν σας και δεν προλάβατε να αγοράσετε υγρό ντεμακιγιάζ, υπάρχει η λύση της βαζελίνης;

Θέλετε να κάνετε την σκιά ματιών σας creamy; Αναμίξτε την στο χέρι σας με λίγη βαζελίνη και είναι έτοιμη για χρήση. Επίσης μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με μια σκιά λάμψης και να την μετατρέψετε σε highlighter.

Πέρα από τις πολλές άλλες καλλυντικές χρήσεις της, η καθημερινή εφαρμογή μικρής ποσότητας βαζελίνης στις βλεφαρίδες μπορεί να σας βοηθήσει να τις δυναμώσετε και να τις διατηρήσετε μακριές και πυκνές.

Και τέλος μετατρέψτε ένα ματ κραγιόν σε κρεμώδες και glossy απλώνοντας λίγη βαζελίνη στα χείλη μετά την εφαρμογή του χρώματος….

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας