Η απαραίτητη προετοιμασία για το νυφικό μακιγιάζ

Ένας γάμος απαιτεί απο μία νύφη πολλές προετοιμασίες όπως π.χ σπίτι, δεξίωση, εκκλησια, προσκλητήρια…. που καταλήγουν σε αγχος και κούραση. Έτσι, όμως ξεχνάει ότι πρέπει να κάνει και κάποια πολύ σημαντικά πραγματα και για τον εαυτό της, για το πρόσωπο της. Φτάνει λοιπόν η ώρα του δοκιμαστικού μακιγιάζ, που συνήθως το αφήνουν τελευταίο, και έχει ξεχάσει πως:

Δύο εβδομάδες πρίν από αυτό, κάνουμε έναν πολύ καλό καθαρισμό προσώπου σε ένα κέντρο αισθητικής, ετσι ώστε να έχει ηρεμήσει το πρόσωπο από καθε ερεθισμό και να είναι καθαρό και λείο. Αφού κανουμε τον καθαρισμό, στην συνέχεια κάθε πρωί και βράδυ το ενυδατώνουμε με βιταμίνες Α και Ε. Δεν κοστίζει και μας δίνει την θρέψη και την ενυδάτωση που χρειάζεται το δέρμα μας για να μην σπάει το make up.

Το επόμενο στάδιο είναι τα φρύδια μας. Είναι απαραίτητο να έχουμε καλοσχηματισμένα φρύδια για να αναδειχθεί το μακιγιάζ. Είτε τα κάνουμε ημιμόνιμο, είτε τα κάνουμε μία απλή βαφή, ειτε απλώς τα βγαζουμε σε ένα πολύ ομορφο σχήμα. Τα φρύδια είναι άλλωστε η κορνίζα του πίνακα που θα δημιουργήσει ο make up artist.

Eνα άλλο απαραίτητο βήμα που θα αναδείξει το χαμόγελο μας είναι φυσικά τα δόντια μας. Καλός καθαρισμός ή και λεύκανση θεωρούνται must. Είναι μια στιγμή που τα χαμόγελα δίνονται απλόχερα! Ας μην ξεχνάμε οτι αυτή η μέρα είναι από τις πιο σημαντικές στην ζωή μας και θέλουμε όχι μόνο να δείχνουμε όμορφες αλλά και να είμαστε. Τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Fani make up artist

http://www.facebook.com/Fani-make-up-artist-114924181861849/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας