Η νέα τάση στο μακιγιάζ για Άνοιξη και Καλοκαίρι είναι αναμφίβολα το Χρώμα

1. Colored eyes

Το χρώμα έχει μπει δυναμικά ως η νέα τάση της σεζόν. Διάσημα μοντέλα και make up artists επιλέγουν να βάλουν πολύ χρώμα στις ζωές μας. Σκιές ματιών σε παστέλ αποχρώσεις του ροζ – που θα είναι ο βασιλιάς της Άνοιξης – του κίτρινου, του μπλε και του πράσινου είναι επίσης οι πρωταγωνιστές.

2. Colored eyelashes

Χρώμα και για τις βλεφαρίδες μας. Μάσκαρες σε όλα τα φωτεινά χρώματα. Τολμήστε και βάψτε τις σε βαθύ μπλε, πράσινο και για την μεγαλύτερη ανατροπή διαλέξτε το ροζ. Σίγουρα θα κάνει την εμφάνισή σας stylish και super girly.

3. Highlight

Οπωσδήποτε το highlighter δεν θα λείψει από τα καλλυντικά σας. Ειδικά το καλοκαίρι με το απαλό μας μαύρισμα, το highlighter θα δώσει μία διάθεση freshness στο look μας. Τονίζουμε τα μήλα του προσώπου, λίγο το πηγούνι, τα χείλη και τα κόκαλα στο μπούστο μας.

4. Lip balm

Τέρμα τα matte κραγιόν, επιστρέφουν τα lip balm, για ζουμερά και φυσικά χείλη. Χείλη που διψάνε για φίλημα.

5. Red make up

Το κόκκινο κάνει την μετάβαση του και την Άνοιξη. Με κοραλοκόκκινα χείλη περασμένα απαλά και στα μάτια και στα μήλα. Κάνοντας το πρόσωπο μας να ανθίσει και να αποκτήσει την ζωντάνια της εποχής.

5. Underlines

Τέλος το απόλυτο must του μακιγιάζ θα είναι το underline make up. Με το πινέλο μας παίρνουμε τη σκιά και κάνουμε γραμμή μόνο στο κάτω μέρος του βλεφάρου, τραβώντας το και λίγο προς τα έξω, αφήνοντας καθαρό το επάνω βλέφαρο. Η γραμμή αυτή θα δώσει ρομαντικό και sexy αποτέλεσμα.

Διαλέξτε σε κάθε περίπτωση όμορφες παστέλ αποχρώσεις, παίξτε, τολμήστε και νιώστε μοναδικές…..

Fani make up artist

http://www.facebook.com/Fani-make-up-artist-114924181861849/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας