Καστορέλαιο για πυκνά μαλλιά, φρύδια και βλεφαρίδες

Το καστορέλαιο είναι πράγματι ένα θαυματουργό έλαιο που εάν αναμειχθεί με το έλαιο καρύδας ή με αμυγδαλέλαιο, μπορεί να κάνει θαύματα για τα μαλλιά, για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες μας. Περιέχει υψηλά επιπεδα βιταμίνης Ε, διαθέτει ωμεγα 6 και ωμεγα 9 λιπαρά οξέα, που βοηθάνε στην ενίσχυση και ενδυνάμωση της τρίχας.

Το καστορέλαιο είναι πολύ ευεργετικό για τα μαλλιά καθώς τα ενυδατώνει σε βάθος, τα δυναμώνει, τα κάνει να μακραίνουν και να πυκνώνουν. Τα ίδια ακριβως ευεργετικά αποτελέσματα θα εχουμε με την εφαρμογή του και στα φρύδια και στις βλεφαρίδες μας που θα γίνουν πιο πυκνές.

Αφού το αραιώσετε με λίγο έλαιο καρύδας, εφαρμόστε το με μία μπατονέτα στις βλεφαρίδες και στα φρύδια σας. Κατα προτίμηση το βράδυ πρίν πάτε για ύπνο. Όσο εσείς θα κοιμάστε η μάσκα θα κάνει το θαύμα της. Θα εχετε γρηγορότερη ανάπτυξη της τρίχας και ενδυνάμωση της. Το πρωί ξεπλύντε με άφθονο νερό και είστε έτοιμη. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλές εταιρείες που διαθέτουν καστορέλαια. Διαλέξτε ένα βιολογικό που διατηρεί όλες τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες του.

FANI MAKE UP ARTIST

http://www.facebook.com/Fani-make-up-artist-114924181861849/?modal=suggested_action

 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας