Κόκκινο το χρώμα των γιορτών

Αναμφισβήτητα το κόκκινο είναι το χρώμα των φετινών γιορτών. Τις προηγούμενες χρονιές μπορεί και να μην το τολμούσες γιατί είχε πολύ φορεθεί στο παρελθόν και το μαύρο ήταν για πολλά χρόνια ο βασιλιάς… Φέτος όμως κάνει το απόλυτο come back.

Το κόκκινο φόρεμα σε όλες τις αποχρώσεις του, θα φορεθεί από φλογερές, δυναμικές, ρομαντικές, ξανθές και μελαχρινές αλλά κυρίως από γυναίκες που νιώθουν και είναι sexy. Γυναίκες που τα θέλουν όλα και μπορούν να τα έχουν. Την μεγαλύτερη όμως διαφορά θα κάνει ο τρόπος που θα το συνδυάσουμε. Το φοράμε με κόκκινα παπούτσια και κάνουμε και φλογερό κόκκινο make up. Το λεγόμενο red color block. Είναι η νέα τάση της δεκαετίας. Ανατρέποντας πολλούς από τους κανόνες του παρελθόντος.

Το μακιγιάζ ωστόσο δεν μένει μόνο στο κόκκινο κραγιόν. Η σκιά μας είναι κι αυτή σε αποχρώσεις του κόκκινου, όπου θα είναι το απόλυτο trend του φετινού χειμώνα. Το color blocking, μπορεί να σε βοηθήσει να απογειώσεις ακόμα και τα πιο απλά κομμάτια της ντουλάπας σου. Άρα φέτος γίνε ανατρεπτική και chic και φυσικά δεν ξεχνάς να χαρίζεις απλόχερα το χαμόγελο σου.

Fani make up artist

http://www.facebook.com/Fani-make-up-artist-114924181861849/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας