Με αυτούς τους τρόπους θα πεις αντίο στους μαύρους κύκλους

από την Fani make up artist

http://www.facebook.com/Fani-make-up-artist-114924181861849/

Οι μαύροι κύκλοι εμφανίζονται στο δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών, εξαιτίας υπερβολικής συγκέντρωσης μελανίνης. Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτου ηλικίας. Ειδικά μετά τις γιορτές που έχουμε βγει και ξενυχτήσαμε λίγο παραπάνω.

Η κούραση, η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή, η μειωμένη πρόσληψη υγρών και το κάπνισμα είναι κάποιοι από τους παράγοντες που δημιουργούν τους ανεπιθύμητους μαύρους κύκλους.

Πως όμως θα τους αντιμετωπίσουμε;

. Με φυσικούς τρόπους απλώς τοποθετήστε κρύες φέτες αγγουριού ή κάλύψτε τα μάτια σας με κρύα σακουλάκια από μαύρο τσάι.
. Επίσης η σωστή στάση του ύπνου είναι πολύ σημαντική. Ανυψώστε λίγο το μαξιλάρι σας για να έχετε καλύτερη κυκλοφορία.
. Χρησιμοποιήστε ειδικές κρέμες ματιών για τους μαύρους κύκλους ή τα ειδικά pads που βοηθάνε πολύ.
. Το σωστό concealer κάνει θαύματα! Το τοποθετείτε απαλά και ταμποναριστά. Το χρώμα πρέπει να είναι κίτρινο και ελαφρώς πορτοκαλί για να έχουμε την καλύτερη κάλυψη…. Ένα απλό τρικ είναι να εφαρμόσουμε ένα πορτοκαλί κραγιόν πάνω στους κύκλους και κάτω από το concealer…
. Τέλος μη μακιγιάρετε τα μάτια σας από την κάτω πλευρά. Δεν βάζουμε ούτε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες καθώς θα τονίσουμε το πρόβλημα.

Θαύματα φυσικά δε γίνονται, αλλά με τους απλούς αυτούς τρόπους και εάν προσέχουμε την διατροφή μας καλύτερα και πίνουμε περισσότερο νερό, ίσως να το ελαχιστοποιήσουμε.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας