Τέλειο κόκκινο κραγιόν με 8 απλές κινήσεις

Όποια τάση και αν επικρατεί στο χρώμα των κραγιόν μας, το κόκκινο δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Είναι η πιο θηλυκή και εντυπωσιακή απόχρωση που μπορείς να επιλέξεις για τα χείλη σου. Πολλές γυναίκες όμως διστάζουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την απόχρωση αφού μια λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία για το τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ τους. Ακολούθησε 8 απλά βήματα για να το φορέσεις σωστά και… φωτιά στα κόκκινα!

1. Το Α και το Ω για να τοποθετηθεί σωστά το κραγιόν της επιλογής σου και να μείνει στη θέση του περισσότερες ώρες είναι η σωστή περιποίηση των χειλιών σου. Αρχικά, χρησιμοποίησε ένα lip scrub, προκειμένου να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να ενυδατώσεις βαθιά τα χείλη σου.

2. Για βαθιά ενυδάτωση, τοποθέτησε ένα lip balm και περίμενε μέχρι να απορροφηθεί καλά από τα χείλη σου, γιατί αν χρησιμοποιήσεις κατευθείαν το κραγιόν σου δεν θα σταθεροποιηθεί σωστά.

3. Σου προτείνουμε να περάσεις το φον ντε τεν σου και στην περιοχή των χειλιών, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια λεία επιφάνεια, πάνω στην οποία το κραγιόν θα τοποθετηθεί καλύτερα.

4. Επίλεξε ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σου και με προσεκτικές κινήσεις σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών σου. Αυτή η κίνηση θα αποτρέψει τις μουτζούρες και θα δείχνει τα χείλια σου πιο σαρκώδη και εντυπωσιακά.

5. Έφτασε η ώρα του κραγιόν! Ξεκίνα τοποθετώντας προϊόν στο κέντρο των χειλιών σου και σταδιακά άπλωσέ το σε όλη την επιφάνειά τους. Με αυτόν τον τρόπο, δύσκολα θα ξεφύγεις από τα όρια. Κατά την διάρκεια που τοποθετείς το κραγιόν, προσπάθησε να έχεις τα χείλη σου τεντωμένα, έτσι ώστε να διακρίνεις εύκολα το σχήμα τους.

6. Προκειμένου το κραγιόν σου να διατηρηθεί σταθερό περισσότερες ώρες, ακούμπα προσεκτικά πάνω στα χείλη σου ένα χαρτομάντιλο και ταμποναριστά άπλωσε πάνω σε αυτό πούδρα. Άφησε το για ένα δύο λεπτά και όταν το αφαιρέσεις θα δεις ότι το κραγιόν σου θα είναι ματ και σταθερό.

7. Αν θέλεις να δώσεις μια έξτρα λάμψη στα χείλη σου, πέρασε πάνω από το κραγιόν σου ένα lip gloss.

8. Σε περίπτωση που σου ξέφυγε το χρώμα σε κάποιο σημείο των χειλιών, χρησιμοποίησε το concealer σου, με το λεπτό βουρτσάκι του οποίου μπορείς να καλύψεις στη στιγμή τυχόν ατέλειες ή με μια βρεγμένη μπατονέτα αφαίρεσε προσεκτικά το περιττό χρώμα. Και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας