Φθινοπωρινό μακιγιάζ 2019

από την Fani make up artist

http://www.facebook.com/Fani-make-up-artist-114924181861849/

Το καλοκαιράκι μας έχει ήδη αποχαιρετήσει δίνοντας τη θέση του στο φθινοπωρινό σκηνικό. Ας μην αναφερθούμε ακόμα στις τάσεις του χειμώνα… Θα τοποθετηθούμε αργότερα.

Το φθινόπωρο είναι λίγο μεταβατικό, με το ένα πόδι είμαστε ακόμα στο καλοκαίρι, αφού διατηρούμε το ηλιοκαμένο μας χρώμα στο πρόσωπο αλλά και στα μαλλιά μας. Άρα και η μετάβαση του μακιγιάζ θα πρέπει να είναι σταδιακή… χωρίς υπερβολές και με σκοτεινή διάθεση.

Glossy….. παστέλ σκιές

Διατηρούμε τις γλυκές παστέλ σκιές, σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ, του σιέλ, του πρασίνου, του μπρονζέ…. Η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος γίνονται πιο παιχνιδιάρικες, κάνοντας τες να έχουν μια πιο φωτεινή διάθεση. Γίνονται γυαλιστερές και πιο girly.

Τοποθετούμε κανονικά με ένα πινελάκι την σκιά που αγαπάμε και που φοράμε καθημερινά, μετά παίρνουμε ένα ουδέτερο και άχρωμο lip gloss ή ένα lip balm και το τοποθετούμε προσεκτικά και ταμποναριστά πάνω από την σκιά. Θα γυαλίσει και θα γίνει άκρως ενδιαφέρουσα. Τελειώνουμε στα χείλη με το ίδιο lip balm.

Λάμψη παντού….

Ένα όμορφο και άκρως ηλιοκαμένο δέρμα δεν χρειάζεται πολλά πράγματα.. Μόνο φωτεινότητα. Αφού περάσουμε τη βάση μας, βάψουμε βλεφαρίδες και διακριτικά χείλη, παίρνουμε το προϊόν λάμψης και χωρίς υπερβολές το τοποθετούμε με τα ακροδάχτυλα μας, στα σημεία που θέλουμε να αναδείξουμε. Πάνω από τα χείλη, στην εσωτερική γωνία του ματιού, ψηλά στα μήλα και ελαφριά κοντά στους κροτάφους. Πάντα όμως διακριτικά…

Corean lips…

Και τέλος ήρθε η νέα τάση στα χείλη… Τέρμα τα καλοσχηματισμένα χείλη για το φθινόπωρο με τα lip pensils. Ήρθε η ώρα για πιο artistic χείλη. Ντεγκραντέ και ζουμερά.. Ταμπονάρουμε τα χείλη μας με τo foundation που έχουμε χρησιμοποιήσει σε όλο το πρόσωπο. Σχεδόν τα έχουμε εξαφανίσει, τώρα παίρνουμε το πινελάκι για τα χείλη και αφού επιλέξαμε το χρώμα μας, τα βάφουμε ξεκινώντας από μέσα και ντεγκραντάρουμε προς τα έξω, χωρίς να φτάσουμε ποτέ όμως προς τα εκεί. Έτσι δημιουργούμε ένα πολύ natural αποτέλεσμα.

Ζούμε σε μια χώρα που ο ήλιος καλά κρατεί όλες τις εποχές του χρόνου. Το φως του μας χαρίζει την λάμψη που χρειαζόμαστε. Οπότε κάθε υπερβολή είναι περιττή….

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας