Φυτικά προϊόντα ομορφιάς από την Wholly natural skincare

Η Wholly natural skincare δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2018 μετά από χρόνια έρευνας, μελέτης και δοκιμών στον χώρο των φυτικών προϊόντων περιποίησης δέρματος. Κάθε προϊόν της Wholly natural skincare περιέχει επιλεγμένα έλαια, αποστάγματα φυτών και φρούτων, θρεπτικά βούτυρα και ενεργά συστατικά που έχουν σκοπό να ενυδατώσουν, να θρέψουν σε βάθος και να αναζωογωνήσουν το δέρμα με τον πιο φυσικό τρόπο.

Δέσμευση της Wholly natural skincare είναι ότι μόνο τα καλύτερα συστατικά έχουν χώρο σε μία ασφαλή και ευεργετική σύνθεση. Για το λόγο αυτό δεν περιέχονται συστατικά όπως σιλικόνες, χρωστικές, συνθετικά αρώματα, φθαλικές ενώσεις και parabens. Οι φόρμουλες της Wholly natural skincare είναι έως 98.9% φυτικές, τα αρώματά τους είναι 100% φυσικά, βασισμένα σε φυσικούς και όχι χημικούς διαλύτες, και είναι δερματολογικά ελεγμένες και πιστοποιημένες ακόμα και σε ευαίσθητα δέρματα.

Πώς προέκυψε η σειρά wholly skincare; Σύμφωνα με την δημιουργό της, Μελίνα Αθανασίου, «η σειρά προέκυψε από την ανάγκη μου να εμπιστευτώ μία καλή σειρά περιποίησης δέρματος που να είναι ευεργετική και θρεπτική, αλλά παράλληλα και ασφαλής. Έχοντας δουλέψει δέκα χρόνια στη βιομηχανία καλλυντικών έχω δει πολλά προϊόντα τα οποία προκειμένου να «αρέσουν» στο κοινό και να έχουν την τέλεια υφή και όψη, κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα και πολλές φορές και στην ασφάλεια τους. Η καθημερινή χρήση των φυτικών καλλυντικών είναι σαν την καθημερινή υγιεινή διατροφή. Χρειάζεται συστηματικότητα και επιμονή για να δεις αποτελέσματα, αλλά εάν υιοθετήσεις αυτόν τον τρόπο περιποίησης, τα αποτελέσματα δεν θα είναι προσωρινά θα είναι μακροχρόνια».

Η σειρά περιλαμβάνει αντιοξειδωτική κρέμα ημέρας, ενυδατική κρέμα ματιών, αντιγηραντικό σέρουμ προσώπου, αναζωογωνητική κρέμα νυχτός, θρεπτική κρέμα χεριών (δείτε τον διαγωνισμό μας στο https://www.facebook.com/nikisreviews.gr), ενυδατικά lip balms με βιολογικές γεύσεις και το καινούριο προϊόν ροδόνερο καθαρισμού και τόνωσης προσώπου. Τα προϊόντα είναι 98.9% φυσικά, περιέχουν 100% φυσικά αρώματα και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, και το ευαίσθητο. Τα προϊόντα θα τα βρείτε online στο http://whollyskincare.com

 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας