4 έξυπνα make up tips για να δείχνεις νεότερη

Μπορεί να αγαπάμε να μεγαλώνουμε αλλά με το πέρασμα του χρόνου η επιδερμίδα χάνει την φυσική της λάμψη. Ωστόσο με αυτά τα μυστικά θα δείχνεις φρέσκια, λαμπερή και νεότερη για περισσότερο.

Ένα μασάζ παρακαλώ!

Κάνε κυκλικές κινήσεις στην περιοχή των ζυγωματικών και το μέτωπο όσο απλώνεις τα προϊόντα ομορφιάς σου για να βοηθήσεις το δέρμα σου να παραμείνει νεανικό για περισσότερο. Με τον τρόπο αυτό ενισχύεις το λεμφικό σύστημα με αποτέλεσμα να οξυγονώνεται καλύτερα η επιδερμίδα και να δείχνεις πιο λαμπερή.

Χρησιμοποίησε λιγότερο foundation

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, μεγάλες ποσότητες foundation θα «καθίσουν» σε λεπτές γραμμές και θα σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη και την επιδερμίδα σου πιο ταλαιπωρημένη. Αν η επιδερμίδα σου είναι σε καλή κατάσταση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαρίσεις λάμψη στο βλέμμα σου με λίγο concealer.

Απόφυγε το βαρύ μακιγιάζ στα μάτια

Επιλέγοντας πολύ έντονες ή σκούρες σκιές μπορεί να κάνεις την περιοχή των ματιών να δείχνει πιο κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Προτίμησε προϊόντα σε κρεμώδη υφή και παίξε με πιο αντοιχτόχρωμες σκιές για άκρως νεανικό αποτέλεσμα.

Ναι στα κρεμώδη προϊόντα

Τα ρουζ και τα μπρόνζερ σε μορφή κρέμας μπορούν να κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα σου. Οι ελαφριές υφές που δουλεύονται εύκολα θα σου χαρίσουν λάμψη και το χρώμα της υγείας που δείχνει φυσικό ενώ με τα προϊόντα σε μορφή πούδρας υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιήσεις περισσότερο από ότι πρέπει.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας