6 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει πάντα να έχεις στην τσάντα σου

Υπάρχουν κάποια προϊόντα ομορφιάς που μας είναι απαραίτητα ανα πάσα στιγμή και μας βοηθούν να δείχνουμε ανανεωμένες και φρέσκιες όλη την ημέρα αλλά και την νύχτα.

Μια κρέμα χεριών και χάρτινη λίμα

Η τακτική εφαρμογή της κρέμας στα χέρια σου, δεν τα προστατεύει μόνο από την ξηρότητα αλλά ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος. Αν θέλεις να αναδείξεις καλύτερα το μανικιούρ σου, τότε τα περιποιημένα χέρια είναι το μυστικό οπότε μια χάρτινη λίμα θα σε σώσει την δύσκολη στιγμή.

Άρωμα σε μικρό μέγεθος

Για όλες εκείνες τις φορές που ετοιμάζεσαι να βγεις κατευθείαν μετά τη δουλειά, θέλεις να έχεις το άρωμά σου μαζί. Επίλεξε την εκδοχή του μικρού μεγέθους για να μη βαραίνει την τσάντα σου.

Lip balm και κραγιόν

Τα ευαίσθητα χείλη ξεφλουδίζουν και ξεραίνονται εύκολα, με αποτέλεσμα να χρειάζονται συχνά ενυδάτωση. Έχοντας ένα lip balm πάντα στην τσάντα σου, τα ενυδατώνεις μέσα στην ημέρα και διατηρείς μία υπέροχη βάση για το κραγιόν σου.

Μάσκαρα

Είναι πολύ πιθανό, η μάσκαρα να ξεθωριάζει ή να φύγει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί επίσης να τρίβεις τα μάτια σου χωρίς να το καταλαβαίνεις και τότε θα πρέπει να την ανανεώσεις. Έχε πάντα στην τσάντα σου μία μάσκαρα για βλέμμα που μαγνητίζει.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας