Οι πιο ξεκούραστοι τρόποι να κάψεις θερμίδες

Εάν είσαι από εκείνες που δεν θέλουν να περνάνε ούτε έξω από το γυμναστήριο, τότε υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάψεις μερικές επιπλέον θερμίδες την ημέρα, χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσεις!

Βγάλε βόλτα τον σκύλο

Ο πιο πιστός σου φίλος δεν ξεχνάει ποτέ τη βόλτα του! Προσπάθησε να ακολουθείς το δικό του ρυθμό, αν θέλεις να κάψεις έως και 225 θερμίδες την ώρα!

Ώρα για ύπνο

Οι θερμίδες καίγονται για να αναπνεύσεις, να χωνέψεις το μεσημεριανό σου, ακόμα και για να κοιμηθείς. Μια ωρίτσα ύπνου θα σε βοηθήσει να καταναλώσεις 68 θερμίδες -φαντάσου τι μπορεί να κάνει για τη σιλουέτα σου ένας χορταστικός οχτάωρος βραδινός ύπνος.

Κάνε αφρόλουτρο

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, ένα αφρόλουτρο διάρκειας μιας ώρας σε νερό θερμοκρασίας 40 βαθμών Κελσίου θα σε κάνει να κάψεις έως και 130 θερμίδες.

Βγες έξω!

Εκτός από το ότι θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το στρες, όπως έδειξε πρόσφατη μελέτη όταν γελάς μαζί με την παρέα σου για 10-15 λεπτά καις γύρω στις 40 θερμίδες! Υπολόγισε πόσες περισσότερες θα κάψεις σε έναν τετράωρο καφέ που θα πιεις με ένα φίλο που έχεις χρόνια να δεις!

Ψωνίζοντας

Όσα περισσότερα αγοράζετε και όσες περισσότερες σακούλες κουβαλάτε, τόσες περισσότερες θερμίδες χάνετε. Σύμφωνα με το διατροφικό τμήμα του πανεπιστημίου της Χαβάης, το περπάτημα από μαγαζί σε μαγαζί  μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια 200 θερμίδων.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας