Μια δεύτερη ευκαιρία

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σίγκαλ

Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόπεζ, Λία Ρίμινι, Βανέσα Χάτζενς, Μίλο Βεντιμίλια, Τριτ Γουίλιαμς

Η 43χρονη Μάγια είναι μια ιδιοκτήτρια καταστήματος λιανικής πώλησης που παλεύει με τα απωθημένα και τα ανεκπλήρωτα όνειρά της. Μέχρι που αποκτά την ευκαιρία να αλλάξει τρόπο ζωής και να αποδείξει στους γιάπηδες της Μάντισον ότι το «σχολείο της ζωής» έχει την ίδια αξία με τα ακριβά κολέγια και πως ποτέ δεν είναι αργά για μια δεύτερη ευκαιρία.

Ακόμα και η ομορφιά και η γοητεία της Τζένιφερ Λόπεζ δεν μπορεί να ξεπεράσει το χάος του σεναρίου στο “Μια δεύτερη ευκαιρία”. Η ταινία είναι τελείως προσαρμοσμένη στην J. Lo, όπως οι pencil φούστες που φορά κατά την διάρκεια της. Ίσως η πιο φωτεινή και καλύτερη στιγμή αυτής της ταινίας είναι η χημεία μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και της Λία Ρίμινι, οι οποίες είναι τέλειες μαζί. Το “Μια δεύτερη ευκαιρία” είναι το είδος της ταινίας που έχετε δει και ακούσει ξανά.

Η αλήθεια είναι ότι έχει μερικές υποσχόμενες στιγμές, αλλά αυτή η κωμωδία πέφτει σε παγίδες που είναι γεμάτες με κλισέ. Δεν είναι η καλύτερη ταινία που θα δείτε φέτος, αλλά ούτε και η χειρότερη. Η “Μια δεύτερη ευκαιρία” είναι σε μεγάλο βαθμό σύμφωνη με αυτό που έχουμε να περιμένουμε από μια ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ και έτσι αξίζει να την δούμε έστω και γι’αυτό τον λόγο.

 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας