Ο Αντ-Μαν και η Σφήκα (2018)

Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριντ

Πρωταγωνιστούν: Πολ Ραντ, Εβάντζελιν Λίλι, Μισέλ Φάιφερ, Μάικλ Ντάγκλας

 

Υπόθεση

Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του ως σούπερ ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή του με τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια, επείγουσα αποστολή που του αναθέτουν η Hope Van Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει τη στολή του και να μάθει να μάχεται δίπλα στη Σφήκα, καθώς η ομάδα συνεργάζεται για να ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν.

Κριτική

Μόλις δύο μήνες μετά την πρεμιέρα του “Οι εκδικητές: ο πόλεμος της αιωνιότητας”, το “Αντ-Μαν και η Σφήκα” είναι η ταινία που η Marvel χρειαζόταν. Σε αντίθεση με το βαρετό “Ant-Man” πριν από τρία χρόνια, οι δύο ώρες που θα περάσετε σε αυτή την ταίνια είναι διασκεδαστικές και ως κωμωδία δράσης, αυτή η συνέχεια βρίσκει τον στόχο. Είναι ευφάνταστη, γεμάτη δράση και έχει εξαιρετικά οπτικά εφέ.

Η Marvel πετυχαίνει αυτή τη φορά και το συγκεκριμένο sequel καθιστά σαφές ότι στο μέλλον, ο Ant-Man θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο σημαντικός χαρακτήρας γι’αυτήν. Ο Πολ Ραντ είναι εκπληκτικός και ο σκηνοθέτης Πέιτον Ρίντ κάνει καλή δουλειά. Το “Αντ-Μαν και η Σφήκα” είναι ένα καλό παράδειγμα του τι πρέπει να προσφέρουν οι ταινίες από κόμικς: πολύ διασκέδαση.

Δείτε την κριτική του “Οι εκδικητές: ο πόλεμος της αιωνιότητας” εδώ:

Οι εκδικητές: ο πόλεμος της αιωνιότητας (2018)

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας