Ρομπέν των Δασών

Σκηνοθεσία: Ότο Μπάθουρστ

Πρωταγωνιστούν: Τάρον Έτζερτον, Τζέιμι Φοξ, Τζέιμι Ντόρναν, Μπεν Μέντελσον, Ιβ Χιούσον

Ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ, ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον, ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα.

Πρόκειται για μια περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό, αλλά δυστυχώς αυτός ο “Ρομπέν των Δασών” δεν έχει φέρει μια νέα διάσταση σε αυτή την παλιά ιστορία. Προσπαθούν πάρα πολύ σκληρά να την εκσυγχρονίσουν και το σενάριο έχει πολλά ψεγάδια. Το καστ των ηθοποιών δίνει τον καλύτερό του εαυτό, αλλά με ένα σενάριο που πολλές φορές είναι τόσο ανόητο, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά.

Είναι μακριά από την πρώτη εκπληκτική ταινία του “Ρομπέν των Δασών” και σχεδόν σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία που θα δούμε στην μεγάλη οθόνη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι σκηνές δράσης είναι απίστευτα θεαματικές και γι’αυτό η ταινία καταλήγει να είναι απολαυστική. Έτσι κι’αλλιώς ο συγκεκριμένος “Ρομπέν” δεν προσπαθεί να είναι κάτι περισσότερο από ότι είναι, δηλαδή μια ωραία ταινία για ποπ κορν που δεν χρειάζεται να την πάρεις στα σοβαρά.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας