Στιγμιαία οικογένεια

Σκηνοθεσία: Σον Άντερς

Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρόουζ Μπερν, Οκτάβια Σπένσερ

Όταν ο Πιτ και η Έλι αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια, εξετάζουν την επιλογή της υιοθεσίας. Όταν θα γνωρίσουν τρία αδέρφια, συμπεριλαμβανομένης μιας 15χρονης που κάνει την επανάστασή της, θα διαπιστώσουν ότι από εκεί που δεν είχαν κανένα παιδί βρέθηκαν μέσα σε μια νύχτα με τρία. Τώρα, ο Πιτ και η Έλι θα προσπαθήσουν να μάθουν τα κατατόπια του να είσαι γονιός με ξεκαρδιστικό τρόπο, με την ελπίδα να γίνουν οικογένεια.

Αυτή η ταινία είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Η “Στιγμιαία οικογένεια” δεν είναι κλισέ σαν μια συνηθισμένη οικογενειακή ταινία. Οι συναισθηματικές σκηνές – τόσο οι χαρούμενες όσο και οι λυπημένες – βγάζουν ένα γνήσιο συναίσθημα. Η καλή χημεία μεταξύ των ηθοποιών επιτρέπει σε αυτή την … στιγμιαία οικογένεια να μοιάζει πολύ αυθεντική.

Πρόκειται για μια γοητευτική και ρεαλιστική απεικόνιση της υιοθεσίας παιδιών με τις υπέροχες ερμηνείες της Ρόουζ Μπερν και του Μαρκ Γουόλμπεργκ αλλά και των παιδιών, να κλέβουν την παράσταση. Η ταινία κατορθώνει να αγγίξει τις δύσκολες, δοκιμαστικές και συναισθηματικές στιγμές αυτού τους είδους της τόσο άμεσης οικογενειακής ζωής. Είναι συγκινητική, διασκεδαστική, σε προβληματίζει και γενικά πρόκειται για μια ολοκληρωμένη οικογενειακή κωμωδία πέρα από κάθε προσδοκία.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας