Όνειρα σε ψηλοτάκουνες γόβες

Σκηνοθεσία: Αν Φλέτσερ

Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Άνιστον, Ντάνιελ Μακντόναλντ, Οντέγια Ρας, Ντόουβ Κάμερον

Η plus size κόρη μιας πρώην νικήτριας καλλιστείων της επαρχιακής πόλης του Τέξας όπου ζουν, αποφασίζει να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώνει η μητέρα της για να διαμαρτυρηθεί για τα περιοριστικά πρότυπα ομορφιάς που κυριαρχούν. Δεν υπολογίζει όμως πως αμέσως το παράδειγμά της θα ακολουθήσουν και άλλες κοπέλες.

Η ταινία θα εμπνεύσει οποιαδήποτε γυναίκα, οποιασδήποτε ηλικίας να αγαπά τον εαυτό της, καθώς είναι ανοιχτή στην ιδέα ότι η ίδια η ομορφιά είναι πιο εκτεταμένη και υποκειμενική. Η αλήθεια είναι ότι δεν αποφεύγει εντελώς κάποιες κοινές παγίδες μιας προσαρμογής βιβλίου στην οθόνη, αλλά είναι μια διασκεδαστική ταινία για τη γυναικεία φιλία και την αποδοχή του εαυτού μας.

Θα σημαίνει πολλά για πολλές νέες γυναίκες που αγωνίζονται να δουν τους εαυτούς τους στην τηλεόραση και στις πασαρέλες, και αυτή η feel-good κωμωδία τους θυμίζει ότι είναι όμορφες όπως ακριβώς είναι… Το “Όνειρα σε ψηλοτάκουνες γόβες” είναι μια ταινία που αξίζει τον χρόνο σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας χαρτομάντηλα.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας