Η Jennifer Lopez μένει σε καραντίνα και μοιράζεται την δική της εμπειρία

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού μας έκλεισε όλους στο σπίτι ακόμη και τους σταρ!

«Είμαστε όλοι κολλημένοι στο σπίτι τώρα. Εγώ είμαι! Όλοι βρίσκονται σε καραντίνα, έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στον κόσμο και είναι τρελό όλο αυτό. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνεις σωστά; Αν έχουμε την τύχη να είμαστε υγιείς και στο σπίτι μας -να είστε ευγνώμονες γι’ αυτό- τότε είναι μια πραγματικά ευκαιρία για ένα reset.

Για μένα δουλειά από το σπίτι σημαίνει να διαβάζω σενάρια, να σκέφτομαι νέα project, να γυμνάζομαι, να μαθαίνω νέες χορευτικές κινήσεις. Γιατί τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χρόνο σου για να προετοιμαστείς. Κάποια στιγμή, ελπίζω σύντομα, θα επιστρέψουμε όλοι στους ρυθμούς μας. Οπότε ας αξιοποιήσουμε αυτό το χρόνο για να επιστρέψουμε ακόμα καλύτεροι. Κανείς μας δεν ήθελε να συμβεί αυτό, αλλά αν πρέπει να γίνουν έτσι τα πράγματα, θα δουλέψουμε και εμείς. Αλλά να το κάνουμε!

Ακόμα και τα παιδιά μου που είναι 12 εργάζονται από το σπίτι. Παρακολουθούν μαθήματα εξ’ αποστάσεως τώρα και μένουν σπίτι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πολυτέλεια για μένα από το να περνώ αληθινό χρόνο με τον εαυτό μου» είπε η σταρ σε συνέντευξη της στο περιοδικό ELLE.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας