Ο Σεπτέμβρης της Ρόζαμουντ Πίλτσερ

Η λεπτομερείς ανάλυση διαφορετικών χαρακτήρων είναι σίγουρα ένα από τα κύρια στοιχεία της υπέροχης γραφής της συγγραφέα, Ρόζαμουντ Πίλτσερ. Το μυθιστόρημά της ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ μας μεταφέρει στη Σκοτία, όπου “μυρίζεις” το χώμα της και νιώθεις το δροσερό αεράκι της. Εκεί ξεδιπλώνονται σταδιακά οι ιστορίες των ηρώων της.

Μυστικά, παλιές αγάπες, νέοι έρωτες και εφιάλτες του παρελθόντος περιπλέκονται με φόντο μια γιορτή στις αρχές του φθινοπώρου. Ο αναγνώστης «βάζει και εκείνος τα καλά του» για να συμμετάσχει στον χορό που γίνεται στα Χάιλαντς. Άλλωστε είναι πλέον φίλος της Βάιολετ Ερντ. Πρόκειται για ένα βιβλίο που σε προθερμαίνει γλυκά για τον χειμώνα, σε κάνει να ανυπομονείς για την άνοιξη και το καλοκαίρι, και αδιαμφισβήτητα αλλάζει το φθινόπωρο σου. Γιατί; Έχουμε γιορτή μην το ξεχνάς….

Αυτό τον Σεπτέμβρη, ένας χορός θα συγκεντρώσει στα Χάιλαντς της Σκοτίας όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της Βάιολετ Ερντ. Μια γιορτή στην καρδιά της πιο γλυκιάς εποχής, σ’ εκείνο το σύντομο πέρασμα από το καλοκαίρι στον ατέλειωτο χειμώνα. Θα είναι εκεί όλοι όσοι έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της: ο γιος της Βάιολετ, Έντμουντ, μαζί με τη γυναίκα του, η αγαπημένη της εγγονή, Αλέξα, η αφοσιωμένη Ίντι, ο καλός της φίλος Άρτσι Μπαλερμίνο και η γυναίκα του, η Ίζομπελ. Όμως, η ζωή πάντα κρύβει εκπλήξεις. Παλιά μυστικά και κρυμμένα προβλήματα θα έρθουν στην επιφάνεια, μαζί με νέους μπελάδες. 

Καταλύτης των εξελίξεων θα είναι η Παντόρα: Μια κοπέλα που είκοσι χρόνια πριν το έσκασε από το σπίτι της με έναν πολύ μεγαλύτερό της άντρα. Κανείς δεν ξέρει με ποιες προθέσεις έρχεται τώρα. Και σύντομα τα πράγματα θα πάρουν μια εντελώς αναπάντεχη τροπή… 

Εκδόσεις: Ψυχογιός

ISBN:978-618-01-2464-4
ISBN Ebook: 978-618-01-2465-1

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας